Günümüzde zemin dekorasyonu için seçilen parke çeşitleri, ısı yalıtımı sağlamasının yanı sıra estetik bir zemin dekorasyonu da sağlar. Yaşam alanlarının en büyük alan kaplayan zemin yapısını daha bütüncül ve görsel bir alan haline getirirken tercih edeceğiniz uyumlu parke dekorasyonu ile evinize pozitif enerji katabilir, çok şık dekorasyonlara imza atabilirsiniz.

Doğal Ahşap Renkleri ile Natürel Zeminler

Yaşam alanınızın etkileyici bir görünüme kavuşması ve kendine has bir kimlik kazanmasını sağlayan en etkili ev dekorasyonu unsurlarından biri de yer döşeme malzemesi olarak seçilen parkelerdir. Dokusu, ölçüleri ve farklı renkleri ile ortama karakteristik bir hava kazandıran parkeler aynı zamanda uzun ömürlü olmaları sayesinde ekonomik açıdan da avantaj sunar. Özellikle laminant parkeler, âdeta yaşayan bir malzeme görünümü sayesinde doğallık sunan parke çeşididir.

Çok geniş renk seçimi sunan laminant parkeler arasında en çok tercih edilenler beyaz gül, kül grisi, meşe rengi ve açık renklerden oluşan parkelerdir. PeliEvde'nin özel koleksiyonlarından biri olan Wood Serisi, doğal ahşap görünümü ile huzur veren parkeler içerir. Her ne kadar renk seçimi, kişilerin yaşam tarzı ve dekorasyon tercihlerine bağlı olsa da seçim aşamasında genel kriterler de göz önüne alınabilir. Örneğin, ferah ve etkileyici bir dekorasyon için gri veya beyaz tonlarında parke tercih edilmelidir. Modern, klâsik ve vintage dekorasyon stillerinde ağır mobilyalara doğal görünüm sunan Wood serisine ait Avşa rengi laminant parkeler ile sofistike bir görünüm yaratabilirsiniz. Dilerseniz açık ve koyu renk arasında geçiş rengi olarak da bilinen ahşap tonlu parkeler ile yaşam alanınıza doğallığı taşıyabilirsiniz. Genellikle ahşap tonlu mobilyalar ile beraber kullandığınız Wood serisi Noyer ceviz rengi laminat parke sayesinde görsel olarak birbirini bütünleyen bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

Açık renkli olanların dışında koyu renkli laminant parkeler de etkileyici bir dekorasyon oluşturmak için oldukça uygun bir seçim olabilir. Çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı Doğal Meşe Wood laminant parkeleri, koyu renkli oturma grupları veya perdelerle birleştirerek zarafetiyle göz dolduran dekorasyonlar yaratabilirsiniz.

Lüks Görünümlü Parkeler ile Eklektik Dekorasyon Stilleri

Zemin dekorasyonunda tek renkten ziyade hem açık hem de koyu renklerin dalgalı bir görünüm sunduğu tasarımları görmek istiyorsanız, Elegance Large serisi ile gerçeğe çok yakın bir doğallık elde edebilirsiniz. Genellikle İskandinav, minimalist ve rustik dekorasyon stillerinin olmazsa olmazı olan beyaz mobilyalar ile desteklenen Elegance Large serisi parkeler, koyuluğu değişen stilleri ile zemin görünümü evinizin parlayan incisi konumunda olacaktır.

Tasarım dünyasının çalışma ve yaşam konseptini bir araya getiren Loft serisi ile laminant parke dekorasyonu, yaşam alanının karakteristiklerine özel ve diğer alanlar ile bütünlük oluşturması için tercih edilebilir. Zengin renk seçenekleri ve dayanıklılıkları ile genel bütünlükte samimi ve davetkâr bir hava yaratan Loft serisi laminant parkeler arasından sadeliği ile öne çıkan İspir Meşe veya hoş deseni ile ortama elit bir şıklık sunan Moğol Meşe parkeleri tercih edebilirsiniz.

Siz de eviniz veya ofisiniz için tamamen size özel bir laminant parke dekorasyonu hayâl ediyorsanız, işi PeliEvde'nin uzmanlarına bırakabilirsiniz. Firma bünyesinde bulunan iç mimar, parke döşenecek alana gelerek hem keşif hizmeti yapar hem de alanın gerçek ölçülerini alarak kusursuz bir işçilik çıkmasını sağlar. Genel dekorasyona uyumlu parke önerileri yanı sıra dekorasyon ögelerinin yerleşimi ve seçimi konusunda ücretsiz tavsiyeleri de PeliEvde'nin uzman iç mimarlarından alabilirsiniz. Fiyat avantajı ile sunulan PeliParke’nin lüks segment ürünlerinden olan PeliEvde’nin satışında yer alan laminant parke modellerinden istediğinizi seçin ve arkanıza yaslanarak rahatınıza bakın. Tek yapmanız gereken söz verilen randevu saatinde anahtar teslim hizmetinizi almak!